Licht boodschap 11 juni 2020

11-06-2020

11 staat in de engelen getallen uitleg voor het goed ervan bewust zijn waar je je gedachtes op richt.
Waarom?
Gedachten zijn Krachten.
Juist dit is NU zo belangrijk, in deze tijd op aarde waarin we ons momenteel bevinden…
Waarom?
OMDAT WIJ MENSEN EEN VERBLUFFENDE STERKE GEESTKRACHT HEBBEN!
En vaak zijn we daar bang voor…
Deze angsten komen vaak voort uit ervaringen in het verleden. Je kent Yin&Yang vast wel.
Donker en licht.
Donker en licht zijn er op aarde en kunnen (nog) niet zonder elkaar bestaan.
Zo bevinden deze elementen zich ook in jou. We hebben allemaal ‘+ en – kanten’.
We hebben onze geestkracht wel eens in dit leven of in andere leven(s) ingezet voor het donker, bewust of onbewust op dat moment. Vervolgens zijn we ons rot geschrokken van het effect ervan. Vaak omdat het toch (deels) onbewust was.
Eigenlijk is dit: bang voor je eigen Kracht… Voel maar eens wat je bij deze woorden voelt.
Echter...deze werkelijke Geestkracht is nu ZO HARD NODIG, liefst om te bundelen, om tot doorbraken te komen die van belang zijn voor zowel ons zelf als onze kinderen, kleinkinderen, enz.
Zodat ‘de geschiedenis’ zich niet hoeft te herhalen. (in een modern jasje dan)
Indien dit nog vrij nieuw voor je is, nodig ik je uit om ermee te gaan spelen op een luchtige manier. Ga je ergens naar toe bijvoorbeeld een terrasje of ergens waar je moet parkeren, visualiseer je dan een vrije plek. Voor je auto of voor jezelf en je metgezelschap. En Geloof het! Vertrouw erop! Zie het voor je hoe er een vrije plek is en jij zo hop je auto daar in parkeert. Of hoe je/jullie aan komen lopen en een vrije plek op het terras zien (kun je ook nog zo ideaal mogelijk visualiseren/fantaseren bijvoorbeeld in de zon of juist in de schaduw).
Zeg dan ook meteen al dankjewel, in gedachte of hardop. Want je gelooft stellig dat het zo is, dus dank je er al voor ook.
En lukt het niet meteen? Check dan bij jezelf hoe echt je het geloofde en vertrouwde of het zou lukken, of was je nog sceptisch? En probeer het daarna opnieuw.
Het kan ook zijn dat je eventjes moet wachten en dan net een auto weg rijdt, of mensen opstaan en je de plek vrij ziet komen voor je!

Het werkt ook met spulletjes. Blijkbaar had ik een tijdje geleden zo vaak aan een groter fietsmandje (waar ons hondje beter in past) gedacht en het voor me gezien en gezegd dat ik het graag wilde, dat er tot mijn eigen mega verbazing op een dag er eentje in het bosje hier achter stond! :-)
Hoefde enkel schoongemaakt en op de fiets bevestigd te worden.
(dit is een van de voorbeelden van wat ik ervaren heb hiermee).

Zo kunnen wij ook onze gedachten kracht bundelen.
Er was een tijdje geleden een wereldwijde meditatie om licht naar het covid-19 virus te sturen, zodat het kon indimmen, afremmen, stoppen oftewel dat mensen (en dieren) gezond zouden zijn.
Na deze meditatie is het eerst langzaam, daarna sneller (maar mensen herhaalden de meditatie/intentie ook en dat kan ieder op de eigen manier,maar wel een gelijke intentie) afgenomen.
En zo zijn er ook al wetenschappelijke bewijzen dat in steden waarin er genoeg mensen mediteerden, de criminaliteit afnam. (zie het initiatief Stadsverlichting van Tijn Touber en google er maar eens op: meditatie en het effect op criminaliteit)

Voor de wat geoefende medemensen of degenen die voelen te willen: Laten we onze gedachtes richten op een harmonieuze samenleving op en met de aarde. Voorspoed voor ieder, een samenleving waarin we samen delen en in Liefdevolle verbinding zijn met elkaar.
Je mag hierin naar hartenlust fantaseren en visualiseren, of als je visualiseren moeilijk vindt schrijf je in gedachten een script ofzo.

Wat ook steeds terug door komt:
Kanaliseer je emoties zoals woede en angst wijs.
Deze emoties zijn er en mogen er zijn.
Maar kanaliseer ze niet naar iets, een situatie of iemand… want boosheid trek boosheid aan. Wat je uitzendt, trek je aan (met alles).
Wat dan te doen ermee? Hier wat tips:
Schreeuw (tegen niemand maar enkel je voel een uitgang geven d.m.v. geluid). Zelf doe ik dit graag in de auto, daar hoort niemand het. Maar ook wel eens in huis en hier thuis weten ze al dat het dan MIJN boosheid is die een uitgang nodig heeft en niet naar hun gericht is.
Of box, op een boxbal, een kussen, je bed…
Als kind ging ik keihard fietsen dat hielp. Stampen op de grond kan ook lekker zijn, sporten, heel hard poetsen doe ik ook wel eens.
Als de ergste lading eraf is kun je ergens rustig gaan staan, zitten of liggen en de rest naar moeder aarde laten stromen.
Zij transformeert het met plezier en graag. Je zou het kunnen zien zoals shit (mest) groeistof is voor de bomen, planten, vruchten en bloemen te laten groeien en bloeien.

Richt hier na je aandacht op iets fijns, waar je blij van wordt.
Ga iets doen waar je je goed door voelt.
Zo zet je ‘de knoppen’ om en blijf je niet onnodig lang in boze of bange gedachtes hangen.

Vind je dit moeilijk?
Dan begeleid ik je er graag bij, je bent van harte welkom.
En oefening baart kunst, dus ben geduldig met jezelf. ;-)

(deze link delen mag, graag zelfs. Dankjewel. )